Nutriční hodnoty (Mrkvový biskupský chlebíček s ořechy a rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,50 g |
Tuky | 70,94 g |
– nasycené | 11,63 g |
– nenasycené | 53,48 g |
–– mononenasycené | 37,41 g |
–– polynenasycené | 16,06 g |
––– omega 3 | 4,25 g |
Vláknina | 28,50 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 441 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 306,90 g |
– cukry | 131,20 g |
––– laktóza | 10,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
250 g 250 g nastrouhané mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
250 g 250 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
250 ml 250 ml acidofilního mléka | Mléko kravské acidofilní 3% tuku | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
2 2 rovné lžičky sody | Jedlá soda | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku nasekaných ořechů a rozinek | Rozinky | 125 g |