Nutriční hodnoty (Špikovaná kuřecí prsa v zeleninové omáčce a máslové noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 19 200 kJ / 4 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 244,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 197,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,50 g |
Tuky | 246,15 g |
– nasycené | 121,81 g |
– nenasycené | 113,36 g |
–– mononenasycené | 92,35 g |
–– polynenasycené | 21,01 g |
––– omega 3 | 4,18 g |
Vláknina | 31,81 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 334,39 g |
– cukry | 34,33 g |
––– laktóza | 13,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa (větší) | Kuře prso | 700 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
100 g 100 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček nového pepře | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 5 ml |
tymián | Tymián sušený | |
600 ml 600 ml vývaru (podle potřeby) | Vývar masový | 600 ml |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
sůl | Sůl mořská |