Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s brokolicí, červeným zelím a rýžovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 478 kJ / 831 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,11 g |
| Tuky | 56,37 g |
| – nasycené | 5,58 g |
| – nenasycené | 48,24 g |
| –– mononenasycené | 31,86 g |
| –– polynenasycené | 16,38 g |
| ––– omega 3 | 3,33 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 15,50 g |
| Sacharidy | 66,56 g |
| – cukry | 44,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100-120 ml 100-120 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 110 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžového octu | Ocet rýžový | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 7.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7.5 g |
| 2-3 porce 2-3 porce rýžových nudlí | Nudle rýžové | |
| 2 2 kuřecí vykostěná prsa bez kůže | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| malou brokolici nebo půlku větší | Brokolice čerstvá | |
| 4 listy 4 listy červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 10 cm 10 cm bílé části pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sezamové semínko | Sezam loupaný | |
| čerstvý koriandr nebo nať cibulky | Koriandr listy čerstvé |