Nutriční hodnoty (Trenčianské fazole s párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 294 kJ / 2 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 73,31 g |
– nasycené | 8,56 g |
– nenasycené | 59,05 g |
–– mononenasycené | 38,95 g |
–– polynenasycené | 20,10 g |
––– omega 3 | 5,06 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 274 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,46 g |
Sacharidy | 367,95 g |
– cukry | 27,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
fazole bílá velká - Bona | Fazole bílé | |
protlak | Protlak rajčatový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
mletá paprika uzená | Paprika červená sušená | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
párky | Párek vepřový | |
500 g 500 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 500 g |
1 kl 1 kl soli | Sůl mořská | 8 g |
1 kl 1 kl cukru | Cukr bílý | 5 g |
5 pl 5 pl oleje | Olej řepkový | 55 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 droždí | Droždí pekařské lisované |