Nutriční hodnoty (Cikánská pečeně z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 283 kJ / 2 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 455,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 452,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 114,43 g |
– nasycené | 55,08 g |
– nenasycené | 55,64 g |
–– mononenasycené | 47,39 g |
–– polynenasycené | 8,25 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 18,57 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg zadního hovězího masa v celku | Hovězí kýta | 2000 g |
100 g 100 g slaniny v celku, nakrájené na proužky | Špek | 100 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 malá sklenka leča | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 čerstvá paprika zelená i červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
0,5 l 0,5 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl, pepř | Pepř černý |