Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holúbci - sarma)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 179 kJ /
1 716 kcal
Bílkoviny210,68 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,68 g
Tuky43,64 g
– nasycené10,82 g
– nenasycené21,76 g
–– mononenasycené18,68 g
–– polynenasycené3,08 g
––– omega 30,21 g
Vláknina8,98 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 522 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy116,80 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového plecka Vepřová plec 1000 g
1 sáček 1 sáček nevařené rýže Rýže bílá 125 g
1 1 hlávkové zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 žlutá a červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
větší protlak nebo krabička pomodora Protlak rajčatový
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.