Nutriční hodnoty (Holúbci - sarma)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 179 kJ / 1 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,68 g |
Tuky | 43,64 g |
– nasycené | 10,82 g |
– nenasycené | 21,76 g |
–– mononenasycené | 18,68 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 8,98 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 116,80 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového plecka | Vepřová plec | 1000 g |
1 sáček 1 sáček nevařené rýže | Rýže bílá | 125 g |
1 1 hlávkové zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 žlutá a červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
větší protlak nebo krabička pomodora | Protlak rajčatový | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový |