Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rohlíky tety Věrky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 826 kJ /
2 587 kcal
Bílkoviny75,43 g
– z toho živočišné bílkoviny9,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,95 g
Tuky56,46 g
– nasycené22,94 g
– nenasycené28,81 g
–– mononenasycené19,77 g
–– polynenasycené9,04 g
––– omega 30,40 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 6,51 g
Sůl16,21 g
Sacharidy434,90 g
– cukry31,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g dobrého sádla Sádlo vepřové 40 g
340 ml 340 ml vlažné vody Voda 340 ml
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
330 g 330 g hladké mouky 00 nebo 230 g hladké 00 a 100 g žitné hladké (budou pak tmavší) Mouka pšeničná hladká 330 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.