Nutriční hodnoty (Rohlíky tety Věrky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 826 kJ / 2 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,95 g |
Tuky | 56,46 g |
– nasycené | 22,94 g |
– nenasycené | 28,81 g |
–– mononenasycené | 19,77 g |
–– polynenasycené | 9,04 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,21 g |
Sacharidy | 434,90 g |
– cukry | 31,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g dobrého sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
340 ml 340 ml vlažné vody | Voda | 340 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
330 g 330 g hladké mouky 00 nebo 230 g hladké 00 a 100 g žitné hladké (budou pak tmavší) | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |