Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí na tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 759 kJ /
898 kcal
Bílkoviny6,92 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,42 g
Tuky84,18 g
– nasycené41,01 g
– nenasycené42,01 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené6,01 g
––– omega 30,12 g
Vláknina4,28 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy26,50 g
– cukry1,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vykostěná jehněčí kýta
100 g 100 g chalupářskě slaniny Špek 100 g
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1 1 čerstvý bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.