Nutriční hodnoty (Pečené jehněčí na tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 759 kJ / 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,42 g |
Tuky | 84,18 g |
– nasycené | 41,01 g |
– nenasycené | 42,01 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,01 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 26,50 g |
– cukry | 1,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vykostěná jehněčí kýta | ||
100 g 100 g chalupářskě slaniny | Špek | 100 g |
3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 1 čerstvý bobkový list | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
4 snítky 4 snítky čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |