Nutriční hodnoty (Jáhlové šišky s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 081 kJ / 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 199,30 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
3 3 malé brambory vařené ve slupce | Brambor zimní | 150 g |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 250 g |
hrst hrst mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | |
sůl | Sůl mořská | |
med | Med nepasterovaný | |
strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |