Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková omáčka s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 536 kJ /
367 kcal
Bílkoviny6,94 g
– z toho živočišné bílkoviny3,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,33 g
Tuky26,45 g
– nasycené16,91 g
– nenasycené8,58 g
–– mononenasycené7,70 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,19 g
Vláknina4,23 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy23,62 g
– cukry9,08 g
––– laktóza4,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla (možno napůl s olejem) Máslo kravské 15 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
uzený vývar Vývar vepřový
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
1 lžíce 1 lžíce čínské (česnekové) pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 3 slabší lžičky cukru Cukr bílý
3 lžičky 3 lžičky šťávy z citronu Šťáva z citrónu 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
0,5 kelímku 0,5 kelímku smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
vařené uzené maso Vepřová plec uzená
oblíbený knedlík Knedlík pšeničný houskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.