Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 854 kJ /
2 594 kcal
Bílkoviny152,16 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,66 g
Tuky111,30 g
– nasycené47,07 g
– nenasycené59,35 g
–– mononenasycené46,85 g
–– polynenasycené12,50 g
––– omega 30,36 g
Vláknina58,74 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,50 g
Sacharidy172,50 g
– cukry27,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g fazolí Fazole bílé 250 g
500 g 500 g vepřového srdíčka Srdce vepřové 500 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
1 lžička 1 lžička hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
3 dl 3 dl bílého vína Víno bílé suché 300 ml
sůl Sůl mořská
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.