Nutriční hodnoty (Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 854 kJ / 2 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,66 g |
Tuky | 111,30 g |
– nasycené | 47,07 g |
– nenasycené | 59,35 g |
–– mononenasycené | 46,85 g |
–– polynenasycené | 12,50 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 58,74 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 172,50 g |
– cukry | 27,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g fazolí | Fazole bílé | 250 g |
500 g 500 g vepřového srdíčka | Srdce vepřové | 500 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 lžička 1 lžička hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
3 dl 3 dl bílého vína | Víno bílé suché | 300 ml |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |