Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazole na mrkvi a celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 491 kJ /
356 kcal
Bílkoviny2,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky32,01 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené23,45 g
–– mononenasycené15,84 g
–– polynenasycené7,61 g
––– omega 30,53 g
Vláknina7,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy10,81 g
– cukry3,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva velkých bílých fazolí Fazole bílé
1 1 středně velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 středně velkého celeru Celer bulva čerstvá 135 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce 7% krémové Ramy na vaření Margarín máslový 52.5 g
1 tenký plátek 1 tenký plátek másla Máslo kravské
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička octa (podle chuti) Ocet lihový 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.