Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s celozrnnou moukou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie13 193 kJ /
3 153 kcal
Bílkoviny62,68 g
– z toho živočišné bílkoviny25,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,50 g
Tuky121,96 g
– nasycené14,72 g
– nenasycené98,40 g
–– mononenasycené68,10 g
–– polynenasycené30,30 g
––– omega 38,48 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 3,05 g
Sůl0,71 g
Sacharidy444,00 g
– cukry232,90 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kefíru Kefír 500 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
100 g 100 g oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g hladké mouky (pšeničné, špaldové) Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g celozrnné mouky (jemné) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 100 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
10 g 10 g jedlé sody Jedlá soda 10 g
(já do těsta ještě přidávám lžíci lžíci rumu na provonění) Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.