Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se slaninou, pórkem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 493 kJ / 2 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 152,04 g |
– nasycené | 69,24 g |
– nenasycené | 74,56 g |
–– mononenasycené | 62,19 g |
–– polynenasycené | 12,37 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,77 g |
Sůl | 6,90 g |
Sacharidy | 47,10 g |
– cukry | 28,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 150 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
olej | Olej řepkový |