Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra se slaninou, pórkem a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 493 kJ /
2 030 kcal
Bílkoviny90,75 g
– z toho živočišné bílkoviny89,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky152,04 g
– nasycené69,24 g
– nenasycené74,56 g
–– mononenasycené62,19 g
–– polynenasycené12,37 g
––– omega 30,23 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 2,77 g
Sůl6,90 g
Sacharidy47,10 g
– cukry28,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
150 g 150 g anglické slaniny v celku Anglická slanina 150 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
čerstvé oregano Oregano čerstvé
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.