Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí jahodový sirup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie53 275 kJ /
12 734 kcal
Bílkoviny15,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,26 g
Tuky6,72 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené4,93 g
–– mononenasycené0,82 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 30,24 g
Vláknina44,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3 130,98 g
– cukry3 122,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg čerstvých jahod Jahody čerstvé 2000 g
3 kg 3 kg cukru Cukr bílý 3000 g
40 40 g kyseliny citrónové E330 - Kyselina citronová
1 1 skořice Skořice ceylonská
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.