Nutriční hodnoty (Domácí jahodový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 53 275 kJ / 12 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 6,72 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 4,93 g |
–– mononenasycené | 0,82 g |
–– polynenasycené | 4,11 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 44,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3 130,98 g |
– cukry | 3 122,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 2000 g |
3 kg 3 kg cukru | Cukr bílý | 3000 g |
40 40 g kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
1 1 skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |