Nutriční hodnoty (Cibulový salát s ředkvičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 353 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,72 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 4,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1 svazek 1 svazek celé jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý |