Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cibulový salát s ředkvičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie353 kJ /
84 kcal
Bílkoviny3,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,72 g
Tuky0,24 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy12,60 g
– cukry4,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 svazek 1 svazek celé jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.