Nutriční hodnoty (Svěží mangový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 8 842 kJ / 2 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,50 g |
Tuky | 96,30 g |
– nasycené | 49,10 g |
– nenasycené | 32,36 g |
–– mononenasycené | 22,15 g |
–– polynenasycené | 10,21 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 36,30 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 194,60 g |
– cukry | 32,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
40 g 40 g ovesné mouky | Mouka ovesná hladká | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 45 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátu | Kypřící prášek bez fosfátů | 10 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce kokosového oleje = vše vyšlehejte a pečte 45 min na 170°C | Olej kokosový | 40 ml |
mezitím si připravte krém a mango | Mango čerstvé | |
sýr Lučina nebo Philadelphia (1balení) | Lučina 70% t.v s. | |
1 1 ricotta | Ricotta | |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 odměrka 1 odměrka čoko proteinu (nemusí být, nutno dosladit, popř. dát práškový pudink) | Konopný protein 50% | 30 g |
chia semínka od oka | Chia semínka |