Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svěží mangový zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie8 842 kJ /
2 113 kcal
Bílkoviny98,90 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,50 g
Tuky96,30 g
– nasycené49,10 g
– nenasycené32,36 g
–– mononenasycené22,15 g
–– polynenasycené10,21 g
––– omega 30,97 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 4,13 g
Sůl1,85 g
Sacharidy194,60 g
– cukry32,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
40 g 40 g ovesné mouky Mouka ovesná hladká 40 g
3 lžíce 3 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 45 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátu Kypřící prášek bez fosfátů 10 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce kokosového oleje = vše vyšlehejte a pečte 45 min na 170°C Olej kokosový 40 ml
mezitím si připravte krém a mango Mango čerstvé
sýr Lučina nebo Philadelphia (1balení) Lučina 70% t.v s.
1 1 ricotta Ricotta
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
1 odměrka 1 odměrka čoko proteinu (nemusí být, nutno dosladit, popř. dát práškový pudink) Konopný protein 50% 30 g
chia semínka od oka Chia semínka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.