Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky marinované v sójové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 445 kJ /
1 779 kcal
Bílkoviny115,01 g
– z toho živočišné bílkoviny106,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,01 g
Tuky131,11 g
– nasycené50,00 g
– nenasycené73,60 g
–– mononenasycené59,40 g
–– polynenasycené14,20 g
––– omega 32,15 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 7,19 g
Sůl17,10 g
Sacharidy32,12 g
– cukry8,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
5 stroužků 5 stroužků nasekaného česneku Česnek čerstvý 35 g
5-6 lžic 5-6 lžic sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 82.5 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 30 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
lžička lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 1-2 mrkve Mrkev čerstvá 75 g
lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
cca 300-400 ml cca 300-400 ml vývaru Vývar hovězí 350 ml
lžíce lžíce solamylu Bramborový škrob
100 ml 100 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 100 ml
hrst hrst mražené kukuřice Kukuřice mražená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.