Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelník se sušenými švestkami a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 191 kJ /
3 153 kcal
Bílkoviny88,77 g
– z toho živočišné bílkoviny46,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,10 g
Tuky180,97 g
– nasycené64,65 g
– nenasycené99,13 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené63,13 g
––– omega 39,88 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 543 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy280,34 g
– cukry120,19 g
––– laktóza54,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jáhel Jáhly 200 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 balíček 1 balíček vypeckovaných sušených švestek Švestky sušené
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku ořechů Vlašské ořechy 125 g
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžíce 1 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
1 lžička 1 lžička nasekané citronové máty Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.