Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra na jablku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 566 kJ /
1 808 kcal
Bílkoviny90,60 g
– z toho živočišné bílkoviny88,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,54 g
Tuky139,87 g
– nasycené66,51 g
– nenasycené67,80 g
–– mononenasycené56,43 g
–– polynenasycené11,37 g
––– omega 30,27 g
Vláknina8,14 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 2,76 g
Sůl6,84 g
Sacharidy45,04 g
– cukry32,03 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g krůtích jater Játra krůtí 400 g
150 g 150 g Gazdovské slaniny Špek 150 g
200 ml 200 ml jablečné šťávy Šťáva z jablka 200 ml
1 sklenička 1 sklenička jablečné dětské výživy
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
½ l žičky žičky granulovaného česneku Česnek sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
plátky plátky jablka Jablko čerstvé
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.