Nutriční hodnoty (Krůtí játra na jablku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 566 kJ / 1 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,54 g |
Tuky | 139,87 g |
– nasycené | 66,51 g |
– nenasycené | 67,80 g |
–– mononenasycené | 56,43 g |
–– polynenasycené | 11,37 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 8,14 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,84 g |
Sacharidy | 45,04 g |
– cukry | 32,03 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g krůtích jater | Játra krůtí | 400 g |
150 g 150 g Gazdovské slaniny | Špek | 150 g |
200 ml 200 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 200 ml |
1 sklenička 1 sklenička jablečné dětské výživy | ||
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
½ l žičky žičky granulovaného česneku | Česnek sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
plátky plátky jablka | Jablko čerstvé | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |