Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 315 kJ /
553 kcal
Bílkoviny13,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,25 g
Tuky6,21 g
– nasycené0,47 g
– nenasycené4,97 g
–– mononenasycené3,39 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,46 g
Vláknina15,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy104,18 g
– cukry17,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor (uvařených ve slupce) Brambor zimní 500 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.