Nutriční hodnoty (Bramborový salát s paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 315 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,25 g |
Tuky | 6,21 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 4,97 g |
–– mononenasycené | 3,39 g |
–– polynenasycené | 1,58 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 15,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 104,18 g |
– cukry | 17,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 500 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
pepř | Pepř černý |