Nutriční hodnoty (Piškotové řezy s jahodovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 872 kJ / 4 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 259,80 g |
– nasycené | 149,60 g |
– nenasycené | 95,70 g |
–– mononenasycené | 83,90 g |
–– polynenasycené | 11,80 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 1,93 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,77 g |
Sacharidy | 564,20 g |
– cukry | 387,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
7 lžic 7 lžic studené vody | Voda | 126 ml |
3/4 sáčku 3/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 1 jahodový pudink | Puding v prášku | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
čokoláda (nebo želatina) | Čokoláda mléčná 30% |