Nutriční hodnoty (Srbská vepřová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 837 kJ / 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
Tuky | 8,07 g |
– nasycené | 1,81 g |
– nenasycené | 3,95 g |
–– mononenasycené | 3,01 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 21,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,80 g |
– cukry | 14,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
150 g 150 g sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | 150 g |
100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžice 2 lžice rajského potlaku | ||
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
pepř černý mletý | Pepř černý mletý | |