Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s klobásou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,85 g |
Tuky | 180,40 g |
– nasycené | 113,66 g |
– nenasycené | 63,77 g |
–– mononenasycené | 54,75 g |
–– polynenasycené | 9,02 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 1,45 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 121,60 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecího masa | Kuře prso | 250 g |
150 g 150 g pikantní klobásy | Klobása | 150 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |