Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s klobásou a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 665 kJ /
2 549 kcal
Bílkoviny103,50 g
– z toho živočišné bílkoviny80,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,85 g
Tuky180,40 g
– nasycené113,66 g
– nenasycené63,77 g
–– mononenasycené54,75 g
–– polynenasycené9,02 g
––– omega 31,24 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 1,45 g
Sůl3,35 g
Sacharidy121,60 g
– cukry10,70 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecího masa Kuře prso 250 g
150 g 150 g pikantní klobásy Klobása 150 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.