Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s majolkou/jogurtem a krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 354 kJ / 3 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 301,03 g |
– nasycené | 67,45 g |
– nenasycené | 201,38 g |
–– mononenasycené | 70,73 g |
–– polynenasycené | 130,65 g |
––– omega 3 | 2,87 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 2,30 g |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 83,72 g |
– cukry | 56,67 g |
––– laktóza | 5,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
250 g 250 g kabanosu | Párek vepřový | 250 g |
6 6 vajíček | Vejce slepičí | 420 g |
200 g 200 g koktejlových krevet | Krevety loupané | 200 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
250 ml 250 ml majolky | Majonéza | 250 g |
125 ml 125 ml bílého jogurtu bez laktózy | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
citron | Citrón čerstvý |