Nutriční hodnoty (Nové brambory dušené, kořeněné, s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 209 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 0,79 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,68 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,05 g |
– cukry | 0,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 0,5 kg cca 0,5 kg nových brambor | Brambor raný | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky českého česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 větší chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
hrst hrst nakrájených různobarevných paprik | Paprika bílá čerstvá | |
1 KL 1 KL římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1/2 KL 1/2 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
cca 10 lístků 10 lístků čerstvé máty a cca 2 PL nasekané pažitky | Máta peprná list čerstvá | |
kůra z poloviny citronu + pár kapek šťávy | Citronová kúra čerstvá | |
sýr balkánského typu k podávání | Sýr kravský tvrdý 30% |