Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté vepřové maso na Kunovjance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 747 kJ /
896 kcal
Bílkoviny104,78 g
– z toho živočišné bílkoviny101,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky38,46 g
– nasycené13,87 g
– nenasycené18,99 g
–– mononenasycené15,40 g
–– polynenasycené3,59 g
––– omega 30,23 g
Vláknina8,24 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy31,03 g
– cukry7,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa (nejlépe z plece) Vepřová plec 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 1 Kunovjanka (340 g) Zelenina směs sterilovaná
2 lžíce 2 lžíce protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
2 hrsti 2 hrsti mražené kukuřice Kukuřice mražená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.