Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnaté jahodové řezy s vanilkovým krémem a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 510 kJ /
5 858 kcal
Bílkoviny117,80 g
– z toho živočišné bílkoviny92,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,80 g
Tuky267,85 g
– nasycené114,97 g
– nenasycené128,70 g
–– mononenasycené101,14 g
–– polynenasycené27,56 g
––– omega 36,77 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 1,82 g
Sodík 1,07 g
Sůl3,06 g
Sacharidy737,05 g
– cukry537,55 g
––– laktóza43,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
130 g 130 g cukru Cukr bílý 130 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
200 g 200 g mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
130 g 130 g cukru Cukr bílý 130 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
400 g 400 g jahod Jahody čerstvé 400 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 balíčky 2 balíčky dortového želé (červené, ale může být i čiré) Želatina cukrářská 20 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
60 g 60 g škrobu Bramborový škrob 60 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
práškový cukr podle chuti Cukr bílý
pár pár jahod na ozdobu Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.