Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 420 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,29 g |
Tuky | 23,20 g |
– nasycené | 5,01 g |
– nenasycené | 11,08 g |
–– mononenasycené | 8,53 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 49,20 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g |
100 g 100 g sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | 100 g |
150 g 150 g sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | 150 g |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
olej | Olej řepkový |