Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 420 kJ /
1 056 kcal
Bílkoviny152,09 g
– z toho živočišné bílkoviny143,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,29 g
Tuky23,20 g
– nasycené5,01 g
– nenasycené11,08 g
–– mononenasycené8,53 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,09 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,60 g
Sacharidy49,20 g
– cukry21,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
200 g 200 g vepřových jater Játra vepřová 200 g
100 g 100 g sterilovaných žampionů Žampion zavařený 100 g
150 g 150 g sterilované papriky Paprika červená sterilovaná 150 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.