Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řepová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie583 kJ /
139 kcal
Bílkoviny4,55 g
– z toho živočišné bílkoviny2,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky3,20 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené1,16 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,01 g
Vláknina3,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy21,25 g
– cukry3,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 střední červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
1-2 kostky 1-2 kostky bujónu Bujón hovězí 15 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.