Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 569 kJ / 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 52,00 g |
– nasycené | 21,50 g |
– nenasycené | 29,25 g |
–– mononenasycené | 22,53 g |
–– polynenasycené | 6,72 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 4,84 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,07 g |
Sacharidy | 11,08 g |
– cukry | 7,52 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 lžíce 2 lžíce oleje (i bylinkový) | Olej řepkový | 22 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
česnek (není nutné) | Česnek čerstvý |