Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s Nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 569 kJ /
614 kcal
Bílkoviny22,99 g
– z toho živočišné bílkoviny21,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky52,00 g
– nasycené21,50 g
– nenasycené29,25 g
–– mononenasycené22,53 g
–– polynenasycené6,72 g
––– omega 32,07 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,07 g
Sacharidy11,08 g
– cukry7,52 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce oleje (i bylinkový) Olej řepkový 22 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
česnek (není nutné) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.