Nutriční hodnoty (Pikantní ragú z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 573 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,59 g |
Tuky | 153,31 g |
– nasycené | 69,26 g |
– nenasycené | 76,02 g |
–– mononenasycené | 63,77 g |
–– polynenasycené | 12,25 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,03 g |
Sacharidy | 16,95 g |
– cukry | 3,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g libovější anglické slaniny v celku | Anglická slanina | 150 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce Harissy (ostrá zeleninová pomazánka) | Harissa | 22.5 g |
čerstvé oregano | Oregano čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |