Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní Švesťákovy karbanátky s omáčkou z červeného vína)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 049 kJ /
3 836 kcal
Bílkoviny256,45 g
– z toho živočišné bílkoviny250,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky241,50 g
– nasycené77,60 g
– nenasycené145,87 g
–– mononenasycené112,92 g
–– polynenasycené32,95 g
––– omega 31,58 g
Vláknina12,08 g
Cholesterol 982 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,48 g
Sacharidy84,55 g
– cukry58,39 g
––– laktóza1,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg mletého masa Vepřový ořez 1500 g
1 1 bílá cibule (nastrouhaná, ale může být i jemně krájená) Cibule čerstvá
1 1 červená cibule (jemně krájená) Cibule červená čerstvá 69 g
4-6 lžiček 4-6 lžiček hustého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 25 ml
4-6 lžiček 4-6 lžiček plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 25 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
oregano Oregano sušené
Tandoori Masala Tandoori masala
strouhanka Strouhanka pšeničná
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
140 g 140 g rajského protlaku Protlak rajčatový 140 g
400-500 ml 400-500 ml červeného vína Víno červené suché 450 ml
300-400 ml 300-400 ml vody Voda 350 ml
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
2-4 lžičky 2-4 lžičky třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
trocha trocha oregana Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.