Nutriční hodnoty (Kapr zapečený se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 137 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
Tuky | 33,65 g |
– nasycené | 22,18 g |
– nenasycené | 11,06 g |
–– mononenasycené | 9,94 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 1,90 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 22,55 g |
– cukry | 11,35 g |
––– laktóza | 8,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kousky 4 kousky kapra | Kapr | |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
15 g 15 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
celerová nať (nebo kousek celeru) | Petržel nať čerstvá | |
cibulová nať (nebo 1/4 cibulky) | Cibulka jarní nať čerstvá | |
70 g 70 g tvrdého tučného uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 70 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
kousek kousek másla na vymazání formy | Máslo kravské | |
olej na opečení | Olej řepkový |