Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát-dietní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie681 kJ /
163 kcal
Bílkoviny9,84 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,16 g
Tuky8,00 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené3,81 g
–– mononenasycené2,86 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy11,90 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 1 oranžová paprika Paprika oranžová čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 sáčku 1/2 sáčku Mix salátových listů - Italian Salát listový čerstvý
1/2 1/2 tvarohového sýru (např. Boník) Sýr kravský tvrdý 30%
1/2 PL 1/2 PL citronové šťávy
1/2 PL 1/2 PL balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 10 ml
nasekaná pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.