Nutriční hodnoty (Zeleninový salát-dietní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 681 kJ / 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 3,81 g |
–– mononenasycené | 2,86 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 11,90 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 oranžová paprika | Paprika oranžová čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku Mix salátových listů - Italian | Salát listový čerstvý | |
1/2 1/2 tvarohového sýru (např. Boník) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1/2 PL 1/2 PL citronové šťávy | ||
1/2 PL 1/2 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
nasekaná pažitka | Pažitka čerstvá |