Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně, libečková omáčka a jemné knedlíky z toustového chleba)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 759 kJ /
4 245 kcal
Bílkoviny324,58 g
– z toho živočišné bílkoviny269,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,95 g
Tuky177,76 g
– nasycené85,75 g
– nenasycené72,81 g
–– mononenasycené58,35 g
–– polynenasycené14,46 g
––– omega 31,12 g
Vláknina71,05 g
Cholesterol 1,58 g
Sodík 3,14 g
Sůl7,43 g
Sacharidy324,21 g
– cukry38,26 g
––– laktóza21,11 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
4 4 str. česneku Česnek čerstvý 280 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 str. česneku Česnek čerstvý 140 g
svazek svazek libečku Libeček čerstvý
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
lžička lžička kurkumy Kurkuma mletá
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
kostka kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
výpek z masa Výpek
sůl a pepř Pepř černý
350 g 350 g toustového chleba Toast pšeničný bílý 350 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
lžíce lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské
hrst hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
3 3 vejce (z bílků sníh) Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.