Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Asijská polévka s pak choi a pošírovaným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 436 kJ /
582 kcal
Bílkoviny28,20 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky47,74 g
– nasycené7,69 g
– nenasycené32,29 g
–– mononenasycené23,10 g
–– polynenasycené9,19 g
––– omega 31,74 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,73 g
Sacharidy9,60 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
3 plátky 3 plátky čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
600 ml 600 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 lžíce 1 lžíce Tamari sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1-2 ks 1-2 ks pak choi podle velikosti Zelí čínské čerstvé
2 listy 2 listy čínského (pekingské) zelí Zelí bílé čerstvé
malý kousek kousek mrkve (jen pro barvu) Mrkev čerstvá
chilli papričku (není nutná) Chilli paprička čerstvá
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
zelená nať cibulky, koriandr, pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.