Nutriční hodnoty (Asijská polévka s pak choi a pošírovaným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 436 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 47,74 g |
– nasycené | 7,69 g |
– nenasycené | 32,29 g |
–– mononenasycené | 23,10 g |
–– polynenasycené | 9,19 g |
––– omega 3 | 1,74 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 9,60 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 20 ml |
1 lžička 1 lžička sezamového oleje | Olej sezamový | 5 ml |
3 plátky 3 plátky čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
600 ml 600 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru | ||
1 lžíce 1 lžíce Tamari sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1-2 ks 1-2 ks pak choi podle velikosti | Zelí čínské čerstvé | |
2 listy 2 listy čínského (pekingské) zelí | Zelí bílé čerstvé | |
malý kousek kousek mrkve (jen pro barvu) | Mrkev čerstvá | |
chilli papričku (není nutná) | Chilli paprička čerstvá | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
zelená nať cibulky, koriandr, pažitka | Petržel nať čerstvá |