Nutriční hodnoty (Nové brambory, upečené a mačkané s bylinkovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 008 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,80 g |
Tuky | 17,43 g |
– nasycené | 10,91 g |
– nenasycené | 6,03 g |
–– mononenasycené | 5,22 g |
–– polynenasycené | 0,81 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 251 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 164,66 g |
– cukry | 11,54 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g nových brambor (stejně velkých) | Brambor raný | 800 g |
2 lžíce 2 lžíce másla (měla jsem Ghí) | Máslo kravské | 20 g |
rovná lžička lžička uzené papriky | Paprika uzená | |
půl lžičky lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | |
3 lžíce 3 lžíce nasekaných bylinek (pažitka, libeček, petrželka) | Petržel nať čerstvá | 45 g |
olej (nejlépe bylinkový) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |