Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nové brambory, upečené a mačkané s bylinkovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 008 kJ /
958 kcal
Bílkoviny25,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,80 g
Tuky17,43 g
– nasycené10,91 g
– nenasycené6,03 g
–– mononenasycené5,22 g
–– polynenasycené0,81 g
––– omega 30,06 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy164,66 g
– cukry11,54 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g nových brambor (stejně velkých) Brambor raný 800 g
2 lžíce 2 lžíce másla (měla jsem Ghí) Máslo kravské 20 g
rovná lžička lžička uzené papriky Paprika uzená
půl lžičky lžičky sušeného česneku Česnek sušený
3 lžíce 3 lžíce nasekaných bylinek (pažitka, libeček, petrželka) Petržel nať čerstvá 45 g
olej (nejlépe bylinkový) Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.