Nutriční hodnoty (Rybízový kynutý koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 685 kJ / 1 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 31,03 g |
– nasycené | 3,71 g |
– nenasycené | 23,92 g |
–– mononenasycené | 16,47 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 822 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 233,65 g |
– cukry | 55,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské | |
sádlo na vymazání pekáčku | Sádlo vepřové | |
rybíz | Rybíz červený čerstvý |