Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pestrý zeleninový kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 226 kJ /
532 kcal
Bílkoviny24,72 g
– z toho živočišné bílkoviny19,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,61 g
Tuky39,00 g
– nasycené17,65 g
– nenasycené19,81 g
–– mononenasycené15,98 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 31,01 g
Vláknina10,39 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 793 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy17,19 g
– cukry6,53 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2 2 šalotky na půlkolečka Šalotka čerstvá
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 24.5 g
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
1 1 pevné větší rajče (nebo pár cherry) Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 malá cuketa na půlkolečka Cuketa čerstvá 100 g
1 1 žlutá nebo červená paprika
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
80-100 g 80-100 g moravského uzeného Vepřová kýta uzená 90 g
½ d l l kuřecího vývaru nebo vody Vývar kuřecí
barevný pepř z mlýnku Pepř barevný
špetička špetička mletého kmínu Kmín mletý
špetka špetka koření gyros Provensálské koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.