Nutriční hodnoty (Rybízový jogurtový bezlepkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 15 592 kJ / 3 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,46 g |
Tuky | 117,91 g |
– nasycené | 36,05 g |
– nenasycené | 70,67 g |
–– mononenasycené | 52,53 g |
–– polynenasycené | 18,14 g |
––– omega 3 | 4,31 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 666 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 582,07 g |
– cukry | 219,57 g |
––– laktóza | 9,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bezlepkové mouky (Jizerka a směsi, viz. foto, vše po 1/3) | Mouka pohanková | 400 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
0,5 dl 0,5 dl oleje (řepkový nebo slunečnicový) | Olej řepkový | 50 ml |
200 g 200 g bílého jogurtu neodtučněného | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 ČL 1 ČL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 10 g |
1 1 polotučný tvaroh ve vaničce | Tvaroh polotučný | |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
moučkový cukr dle chuti | Cukr bílý | |
kokos, ovesné vločky bezlepkové, rýžová mouka (krupička), máslo, cukr krupice | Vločky ovesné | |
ovoce - rybíz, nebo cokoliv jiného | Jahody čerstvé |