Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový jogurtový bezlepkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie15 592 kJ /
3 727 kcal
Bílkoviny68,84 g
– z toho živočišné bílkoviny28,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,46 g
Tuky117,91 g
– nasycené36,05 g
– nenasycené70,67 g
–– mononenasycené52,53 g
–– polynenasycené18,14 g
––– omega 34,31 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 666 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy582,07 g
– cukry219,57 g
––– laktóza9,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bezlepkové mouky (Jizerka a směsi, viz. foto, vše po 1/3) Mouka pohanková 400 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
0,5 dl 0,5 dl oleje (řepkový nebo slunečnicový) Olej řepkový 50 ml
200 g 200 g bílého jogurtu neodtučněného Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 ČL 1 ČL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 1 polotučný tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý
kokos, ovesné vločky bezlepkové, rýžová mouka (krupička), máslo, cukr krupice Vločky ovesné
ovoce - rybíz, nebo cokoliv jiného Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.