Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 479 kJ /
1 549 kcal
Bílkoviny102,62 g
– z toho živočišné bílkoviny100,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky112,57 g
– nasycené50,38 g
– nenasycené55,23 g
–– mononenasycené45,53 g
–– polynenasycené9,71 g
––– omega 30,22 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 2,09 g
Sůl5,50 g
Sacharidy30,10 g
– cukry4,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
bylinky ( hrst hrst tymiánu, hrst rozmarýnu) Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
voda Voda
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.