Nutriční hodnoty (Vepřová játra na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 479 kJ / 1 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 112,57 g |
– nasycené | 50,38 g |
– nenasycené | 55,23 g |
–– mononenasycené | 45,53 g |
–– polynenasycené | 9,71 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 30,10 g |
– cukry | 4,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bylinky ( hrst hrst tymiánu, hrst rozmarýnu) | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
voda | Voda | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |