Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 014 kJ / 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,25 g |
Tuky | 12,24 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 10,73 g |
–– mononenasycené | 7,23 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 7,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,15 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 PL 2 PL čerstvé petrželky (bez stopek) - nahrubo nasekané | ||
1 PL 1 PL čerstvých mátových listů - nahrubo nasekané | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 PL 1 PL balzamikového oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 PL 1 PL balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
špetka špetka soli - dle chuti | Sůl mořská |