Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 014 kJ /
242 kcal
Bílkoviny3,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,25 g
Tuky12,24 g
– nasycené0,91 g
– nenasycené10,73 g
–– mononenasycené7,23 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,90 g
Vláknina7,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,15 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 jarní cibulka s natí Cibulka jarní čerstvá
2 2 střední rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 PL 2 PL čerstvé petrželky (bez stopek) - nahrubo nasekané
1 PL 1 PL čerstvých mátových listů - nahrubo nasekané Máta peprná list čerstvá 15 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 PL 1 PL balzamikového oleje Olej řepkový 11 ml
1 PL 1 PL balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
špetka špetka soli - dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.