Nutriční hodnoty (Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
Energie | 4 993 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,58 g |
Tuky | 28,33 g |
– nasycené | 14,76 g |
– nenasycené | 10,77 g |
–– mononenasycené | 8,58 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 193,23 g |
– cukry | 15,17 g |
––– laktóza | 9,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžíce 2 lžíce roztopeného másla (popřípadě oleje, Hery) | Máslo kravské | 20 g |
1/4 kostičky 1/4 kostičky droždí | Droždí pekařské lisované | 10.5 g |
2 2 lžíce cukru do těsta + 1 lžička do kvásku | Kvásek pšeničný | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
máslo na potření buchet | Máslo kravské | |
povidla | Povidla | |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |