Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové noky s listovým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 056 kJ /
730 kcal
Bílkoviny24,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky8,36 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,11 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy130,30 g
– cukry8,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g oloupaných, ve slupce vařených brambor - ne nové, raději moučnatější Brambor zimní 800 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrst hrst listového celeru, jemně pokrájeného
lžička lžička soli Sůl mořská
cca 160 g 160 g hrubé mouky, dle potřeby

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.