Nutriční hodnoty (Bramborové noky s listovým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 056 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 8,36 g |
– nasycené | 1,82 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 130,30 g |
– cukry | 8,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g oloupaných, ve slupce vařených brambor - ne nové, raději moučnatější | Brambor zimní | 800 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst listového celeru, jemně pokrájeného | ||
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
cca 160 g 160 g hrubé mouky, dle potřeby |