Nutriční hodnoty (Obalovaný květák pečený s novými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 443 kJ / 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 120,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
menší květák (měla jsem od farmářů) | Květák čerstvý | |
cca 600 g cca 600 g nových brambor | Brambor raný | 600 g |
Ghí nebo rozpuštěné máslo | Ghí | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
koření (např. na grilovanou zeleninu) | Pepř černý |