Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obalovaný květák pečený s novými bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 443 kJ /
584 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,00 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,24 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 168 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy120,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
menší květák (měla jsem od farmářů) Květák čerstvý
cca 600 g cca 600 g nových brambor Brambor raný 600 g
Ghí nebo rozpuštěné máslo Ghí
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
sůl a pepř Pepř černý
koření (např. na grilovanou zeleninu) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.