Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba hříbky plněná, na másle smažená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie450 kJ /
108 kcal
Bílkoviny5,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,74 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,70 g
– cukry5,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 ryby dle chuti (makrela, okoun, pstruh...) -vykuchané, očištěné, bez hlav, cca 2 x 300 g Treska filet
sůl Sůl mořská
mletý pepř nebo drcený kmín Pepř černý mletý
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
80 80 g másla + 2 lžíce oleje Olej řepkový
cca 140 g 140 g čerstvých hříbků (pokrájených, spařených a okapaných) Hřib čerstvý 140 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
ořech másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
tymián (nebo majoránka) Tymián sušený
necelá necelá lžička polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.