Nutriční hodnoty (Ryba hříbky plněná, na másle smažená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 450 kJ / 108 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,74 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,70 g |
– cukry | 5,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 ryby dle chuti (makrela, okoun, pstruh...) -vykuchané, očištěné, bez hlav, cca 2 x 300 g | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř nebo drcený kmín | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
80 80 g másla + 2 lžíce oleje | Olej řepkový | |
cca 140 g 140 g čerstvých hříbků (pokrájených, spařených a okapaných) | Hřib čerstvý | 140 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
ořech másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
tymián (nebo majoránka) | Tymián sušený | |
necelá necelá lžička polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá |