Nutriční hodnoty (Jehněčí s mátovým jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 1,72 g |
– nasycené | 0,86 g |
– nenasycené | 0,61 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,96 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 12,37 g |
– cukry | 6,95 g |
––– laktóza | 5,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 jehněčí kotletky | ||
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
250 250 fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100-150 ml 100-150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 125 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |