Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí s mátovým jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie427 kJ /
102 kcal
Bílkoviny7,57 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky1,72 g
– nasycené0,86 g
– nenasycené0,61 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,96 g
Cholesterol 13 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy12,37 g
– cukry6,95 g
––– laktóza5,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jehněčí kotletky
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
250 250 fazolkových lusků Fazolky čerstvé
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100-150 ml 100-150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 125 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce mátových lístků Máta peprná list čerstvá 15 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.