Nutriční hodnoty (Opečené vařené maso na chlebu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařené hovězí maso (většinou používám maso z polévky) | Hovězí kýta | |
koření podle chuti (třeba i směs koření) | Pepř černý | |
pokud je potřeba, tak špetku špetku soli | Sůl mořská | |
lžíce lžíce hladké mouky na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
krajíce krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
hořčice podle vlastní volby | Hořčice plnotučná | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
kečup (lze vynechat) | Kečup sladký | |
1 1 cibule na kolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
proužky papriky | Paprika bílá čerstvá | |
plátky plátky rajčete | Rajče červené čerstvé | |
okurka čerstvá nebo nakládaná apod. | Okurka salátová čerstvá |