Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené placky z hlávkového zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 098 kJ /
501 kcal
Bílkoviny35,28 g
– z toho živočišné bílkoviny32,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky24,73 g
– nasycené11,36 g
– nenasycené10,09 g
–– mononenasycené7,99 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,20 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 1,19 g
Sůl3,08 g
Sacharidy32,20 g
– cukry6,70 g
––– laktóza5,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 malé hlávky zelí (cca 400 g) Zelí bílé čerstvé
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 PL 2 PL zakysané smetany 8% Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
2 PL 2 PL celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 30 g
sůl, pepř, mletý kmín Kmín mletý
hrst hrst nasekané pažitky Pažitka čerstvá
60 g 60 g nastrouhaného sýra 20% Sýr kravský tvrdý 30% 60 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
50 g 50 g kuřecí šunky nakrájené najemno Šunka kuřecí vařená 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.